Activiteiten 2019-2020

•  2 sept .De Höve, eerste repetitieavond na de vakantie.
  •  27 okt. Zondag, medewerking kerkdienst in verpleeghuis "Pronweide" te Winterswijk.
  •                  Aanvang 10.45 uur
  • 24 nov. Zondag. Zingen tijdens de laatste zondag v.h. kerkelijk jaar. In de Heurnse Kerk.
  •                 Aanvang 10.00 uur
  • 12 dec.Gezamenlijke repetitie met "Vriendschap" IJzerlo.  Dorpshuis IJzerlo 20.30 uur
  • 14 dec.Medewerking adventsconcert Chr.Gem.Koor "Vriendschap", in het Dorpshuis te IJzerlo.
  •                 Aanvang 19.30 uur
  •  22 dec Zondag. 4e advent. Medewerking aan de dienst in de Ev.Ref. Kirche te Suderwick.
  •                 Aanvang 10.30 uur
  •   2020
  • 6 jan.    Maandag,. Nieuwjaarstreffen in "De Schoppe" bij fam. Keuper 't Vorster
  • 3 febr.   Maandag. Zingen bij Careaz dr. Jenny te Dinxperlo        Aanvang 19.30 uur
  • 9 mrt.   Maandag. Jaarvergadering in de 'Schoppe' op 't Vorster bij Fam Keuper.
  • 11 juli.  Zaterdag.  Zomerconcert in de concertzaal 't Vorster bij fam. Keuper. Lage Heurnseweg 30.
  •                 Aanvang......