Gerrit Keuper

Voorzitter

Gerrit Keuper is geboren en getogen op de boerderij  " 't Vorster" en woont er nog steeds.Zijn boederij is nu in handen van zijn zoon Manfred en schoondochter Jolanda. Hij is lid geworden in 1968 na aandringen van zijn vader die ook lange tijd lid was van het CHM. Kort daarna werd Gerrit tot voorzitter gekozen en in 1998 er mee gestopt. Dit i.v.m. andere activiteiten, o.a. CDA raadslid van gemeente Dinxperlo. Hij is toen opgevolgd door Gerrit Hengeveld en 6 jaar later door Herman Bussink. Die i.v.m. zijn werkzaamheden niet altijd op de repetitieavonden aanwezig kon zijn en besloot dat er een andere voorzitter moest komen. Het bestuur heeft toen Gerrit  gevraagd om opnieuw voorzitter te worden. Hij heeft toen terwille van het koor besloten dit te willen doen. Hij is al met al langer dan 30 jaar voorzitter en doet het nog steeds met veel plezier. Zijn wens is dat hij nog vele jaren kan en mag zingen bij het CHRISTELIJK HEURNS MANNENKOOR.