Oude kostuums CHM naar Roemenië

Oude kostuums van ons koor naar Roemenië

Met een hulpgoederen transport naar Roemenië zijn onze oude kostuums overgedragen aan een koor ter plaatse.

De overhandiging heeft plaats gevonden op wo. 25 mei 2011 in de plaats Ciacova nabij Timisoara.

Er waren drie mensen gekomen: een vertegenwoordiger van Caritas, Arad, een administrateur van het “Filarmonica de Stat” uit Arad en de artistieke baas van dit koor.

Deze gebeurtenis was een onderdeel van het 2-jaarlijkse transport dat Caritas in Oberhausen in ruim twintig jaar steeds weer organiseert. Zes opleggers met hulpgoederen, onder andere veel kleding, werden weer dankbaar in ontvangst genomen. Mijn werkgever Wim Bosman uit ’s-Heerenberg stelt steeds weer een truck en oplegger beschikbaar voor het vervoer!

Herman Bussink

Voor foto’s hiervan zie fotoalbum op
deze site.